Upute za upotrebu Keto BodyTone

Upute za Keto BodyTone

Keto BodyTone kapsule imaju svoje osobine i indikacije za upotrebu. Prije kupnje, pažljivo proučite kako dolazi do gubitka kilograma ketozom. Ovo je važno za one koji žele postići maksimalan uspjeh u procesu mršavljenja i žele znati kako koristiti ovaj lijek.

Kako koristiti kapsule

kako koristiti Keto BodyTone kapsule

Keto BodyTone kapsule moraju se koristiti strogo prema uputama. Kurs traje 1 mjesec. Kapsule se moraju uzimati 2 puta dnevno, pola sata prije jela. Kapsule se moraju isprati s obilnom količinom vode. Najbolje ih je uzimati prije ručka i večere. U tim periodima unosa hrane kapsule se najbolje apsorbiraju. U tom slučaju, prehranu treba prilagoditi mršavljenju ketozom.

Hranjive tvari Približni procenat u prehrani
Masti 70%
Proteini 25%
Ugljikohidrati pet %

Ketoza kapsule, indikacije za upotrebu

Kapsule ketoze izvrsne su za one koji su ketozu odabrali kao model mršavljenja. Kada se nanose, kapsule aktiviraju primanje energije iz masnih ćelija, čime ih aktivno sagorijevaju. To osigurava povećanu proizvodnju ketonskih tijela. Zauzvrat, stanje tijela se normalizira, višak kilograma će nestati, a apetit će se smanjiti.

Prije svega, kapsule su namijenjene muškarcima i ženama koji pate od viška tjelesne masti. U procesu konzumiranja apetit će se smanjiti, a stalna apatija i umor će nestati. Pravilnom primjenom lijeka, višak kilograma će nestati, a probavni procesi u tijelu će se normalizirati.

Kontraindikacije za upotrebu

Kapsule nemaju kontraindikacije za upotrebu. Sve zahvaljujući prirodnom sastavu. Sve zahvaljujući lako probavljivim komponentama koje se nalaze u sastavu lijeka, a među njima su i:

  • Beta-hidroksibutirat pokreće ketozu u tijelu;
  • Kompleks kiselina i vitamina u kapsulama pomaže u razgradnji i asimilaciji masti;
  • Ekstrakti biljaka i biljaka djeluju antioksidativno i normaliziraju probavu;
  • Mikrohranjivi sastojci pomažu u održavanju visokog nivoa kontinuirane ketoze.

Ako sumnjate, obratite se liječniku. Ali kapsule za mršavljenje su potpuno testirane i sigurne. Štiti tijelo od razvoja dijabetesa, tumora i kardiovaskularnih bolesti. Lijek je potpuno siguran i dostupan za kupovinu u Bosni i Hercegovini.